Окрім прямого призначення - підрахунку виданої, споживаної енергії, і моніторингу параметрів мережі, лічильник, маючи зв'язок з інвертором, може обмежувати перетікання енергії в зовнішню мережу. Такий прилад ідеально підходить для створення автономної системи за використання мережевого інвертора. Модель TPM Номінальна напруга 230В /400В Номінальний ток / Макс. ток 10/100A Частота 50/60 Гц (±10%) Точність вимірювання 1% Кріплення DIN Rail Перетин з'єднання ≤ 25мм2 Зв'язок RS 485


15187 

Детально


SPM-TPM-Datasheet-RU.pdf

Опис

Одним із основних завдань станцій на відновлюваних джерелах є покриття власних потреб об'єкта. Економія шляхом власної генерації електроенергії практикується в багатьох країнах Європи.

Цей пристрій може обмежити генерацію до певного рівня або повністю вимкнути перетікання електроенергії в мережу. Таким чином станція буде покривати потреби в електроенергії, генеруючи саме ту кількість енергії, що споживається приладами. А так як немає перетікання в мережу, то і немає необхідності в заміні вузла обліку і додаткових договорах.